POWERED BYApcoaflow-logoApcoaflow-logo
Logo-transparentLogo-transparent

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWApple-storeGoogle Play - Download APCOA FLOWGoogle-play

Odense Universitetshospital

Se alle ANPR anlæg

Parkér ved OUH i Odense og Svendborg

OUH har sygehusenheder i Odense, Nyborg, Svendborg og Ærø, og behandler patienter fra Fyn, Region Syddanmark og resten af landet. APCOA PARKING har siden udgangen af 2013 administreret parkeringsfaciliteterne ved Odense Universitetshospital i Odense og Svendborg.

På parkeringsarealerne som administreres for OUH er der indført et automatisk nummerpladeregistreringssystem (ANPR) med betalingsparkering for besøgende og gratis parkering for patienter. Systemet registrerer automatisk nummerpladerne på alle biler som kører ind på parkeringsområdet, og husker deres ankomsttidspunkt. Når man forlader stedet, skal man blot indtaste sin nummerplade på en af automaterne på stedet, hvorefter pris for parkering beregnes og betaling er muligt. Foretrækker du, at vente med at betale for din parkering, kan du også betale på nettet inden for 48 timer efter området er forladt, uden at der opkræves ekstragebyrer.

Udover selve ANPR-systemet har APCOA PARKING også ansat servicevagter ved parkeringsfaciliteterne. Servicevagterne er trænede til at hjælpe besøgende med betalingen for parkering. Samtidigt har de også til funktion, at hjælpe besøgende med at finde rundt på både parkeringsfaciliteterne og hospitalet.

Det betyder, at selve parkeringsoplevelsen er blevet nemmere og mere overskuelig. Læs mere om, hvordan parkeringen foregår her på siden eller besøg OUHs hjemmeside.

Hyppigt stillede spørgsmål

Skal jeg lægge min billet synlig i køretøjets forrude?

Nej, du skal ikke lægge din billet i køretøjet. 
Dit køretøjs registreringsnummer (nummerplade) bliver fotograferet, når den kører ind og ud af sygehusets område, der er betalingszone for parkering. 
Derfor ved systemet, hvilke køretøjer der har været i zonen, og hvor længe de har opholdt sig der.
Se betalingszonen på oversigtskortene på ouh.dk. Uden for OUH’s betalingszone for parkering skal du følge skiltningen på stedet.

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Hvordan fungerer det med automatisk nummerpladeregistreringssystem (ANPR-anlæg) på OUH?

Systemet registrerer automatisk registreringsnumrene (nummerpladerne) på alle køretøjer som kører ind på parkeringsområdet, og husker deres ankomsttidspunkt. 
Når man forlader stedet, skal man blot indtaste sit registreringsnummer (nummerplade) på en af automaterne på stedet, hvorefter prisen for parkeringen beregnes og betaling er muligt. Hvis du foretrækker at vente med at betale for din parkering, kan du også betale her på hjemmesiden indenfor 48 timer efter at området er forladt, uden at der opkræves ekstragebyrer.

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Kan jeg bruge appen APCOA FLOW på pladsen?

Nej, du kan ikke benytte appen APCOA FLOW på OUH. 

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Jeg har et handicapparkeringskort, hvad gør jeg?

Handicappede parkerer gratis og kan registrere sig online inden ankomst. 
Har du glemt at registrere din parkering, inden du forlod betalingszonen, kan du både som patient og betalende registrere parkeringen online i 48 timer efter, at køretøjet har forladt betalingszonen.
 

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Jeg er patient, kan jeg parkere gratis?

Patienter parkerer gratis og kan registrere sig online inden ankomst. 
Har du glemt at registrere din parkering, inden du forlod betalingszonen, kan du både som patient og betalende registrere parkeringen online i 48 timer efter, at køretøjet har forladt betalingszonen.
 

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Skal jeg registrere min parkering?

Alle køretøjer der opholder sig i betalingszonen for parkering i betalingsperioden i mere end 45 minutter skal registreres. Registrerer du ikke dit køretøj, får du tilsendt en opkrævning fra Europark for den tid, køretøjet har opholdt sig i zonen, samt et administrationsgebyr på 89 kr. Uden for betalingsperioden er al parkering i betalingszonen gratis, og registrering med registreringsnummer (nummerplade) er ikke nødvendig. Man skal naturligvis fortsat være opmærksom på at overholde parkeringsreglerne.

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Hvor kan jeg finde et oversigtskort over pladsen?

Du kan finde et oversigtskort på ouh.dk

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Hvem kan jeg kontakte omkring spørgsmål til min parkering/generelle spørgsmål?

Har du spørgsmål om din egen parkering eller registrering, er du velkommen til at kontakte APCOA PARKING på mail til ouh-parkering@apcoa.dk

Har du generelle spørgsmål om parkeringsløsningen på OUH, er du velkommen til at kontakte OUH på mail ouh.fm@rsyd.dk
 

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down
Hvor kan jeg læse mere om parkering på OUH?

Du kan læse mere om parkering på ouh.dk

Arrow-rightArrow-rightArrow-downArrow-down