POWERED BYApcoaflow-logo
Logo-transparent

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Den Blå Planet

Nu kan du parkere nemt og helt automatisk ved Den Blå Planet.

Se alle ANPR anlæg

Nyt parkeringssystem ved Den Blå Planet

Fra juni 2019 er der indført automatisk nummerpladeregistring på parkeringen ved Den Blå Planet. Det betyder, at det nu er endnu nemmere at parkere her.

Hvordan fungerer det?
Hvis du downloader appen APCOA FLOW og opretter dig heri, kan din parkering foregå helt automatisk, så du ikke skal gøre noget hverken ved ind- eller udkørsel fra parkeringspladsen. Se mere under svarene på hyppigt stillede spørgsmål herunder.

Du kan også parkere uden appen. Du skal ikke gøre noget når du kører ind. Når du vil forlade parkeringspladsen, indtaster du din nummerplade i en af betalingsautomaterne og din parkeringstid og prisen for parkeringen udregnes automatisk.

Glemmer du at betale inden du forlader parkeringspladsen, kan du indenfor 48 timer efter parkeringens afslutning betale uden at der pålægges ekstra gebyrer. Vælg boksen 'Betal og tjek ud i APCOA FLOW' herunder.

Hyppigt stillede spørgsmål

Er der sket ændringer for parkering ved Den Blå Planet?

Ja, der er fra den 17. juni 2019 udskiftet parkeringssystem ved Den Blå Planet til parkering med automatisk nummerplade registrering.

Arrow-rightArrow-down
Hvordan fungerer det med automatisk nummerplade registrering?

Der er kameraer opsat ved ind- og udkørsel af parkeringspladsen, som fotograferer køretøjets nummerplade og parkeringstiden udregnes herudfra.

Arrow-rightArrow-down
Skal jeg gøre noget, når jeg kører ind?

Nej, ved indkørsel ved Den Blå Planet skal du ikke gøre noget, da det er et parkeringsanlæg med automatisk nummerplade registrering.
Bemærk: ved parkering med motorcykel, se spørgsmålet ”Jeg parkerer med motorcykel, hvad skal jeg være særlig opmærksom på?”

Arrow-rightArrow-down
Skal jeg gøre noget, når jeg kører ud?

Hvis du har oprettet dig som bruger i appen APCOA FLOW og har tilføjet dit køretøj som favoritbil, skal du ikke gøre noget ved udkørsel, og vil da automatisk blive trukket for parkeringen.

Bruger du ikke appen APCOA FLOW skal du betale for din parkering i de opstillede betalingsautomater på pladsen inden udkørsel. 
Prisen for parkeringen beregnes automatisk når du indtaster din nummerplade. 

Bemærk: ved parkering med motorcykel, se spørgsmålet ”Jeg parkerer med motorcykel, hvad skal jeg være særlig opmærksom på?”

Arrow-rightArrow-down
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan huske min nummerplade?

For at kunne parkere ved Den Blå Planet skal du bruge din nummerplade.

Du kan evt. tage et billede med din mobiltelefon af nummerpladen, inden du forlader køretøjet for at kunne huske den.

Arrow-rightArrow-down
Hvordan betaler jeg for min parkering?

Hvis du bruger appen APCOA FLOW og har en konto deri, skal du inden indkørsel i parkeringsanlægget indtaste din nummerplade i appen APCOA FLOW, og vælge det køretøj du kører i som favoritbil under ”Mine biler”.  Du skal også tilknytte et primært betalingsmiddel på din konto, så betalingen sker automatisk. Når du efterfølgende kører ind i et parkeringsanlæg med automatisk nummerplade registrering, vil en meddelelse om at parkeringen er startet komme op på din telefon (Hvis din telefon er opsat med push meddelelse).
Når du kører ud, får du en meddelelse om, at parkeringen er afsluttet (Hvis din telefon er opsat med push meddelelse). Betalingen foregår altså helt automatisk og du skal ikke foretage dig noget i forbindelse med din parkering.

Har du ikke en bruger i appen APCOA FLOW, kan du betale i en af de opsatte betalingsautomater på pladsen inden du kører ud. Din nummerplade registreres ved indkørsel og når du afhenter køretøjet efter endt parkering, indtastes nummerpladen i betalingsautomaten og prisen udregnes automatisk.
 

Arrow-rightArrow-down
Jeg har betalt men vil gerne parkere længere tid end forventet, hvad gør jeg?

Du kan blot blive holdende, og så genoptages parkeringen automatisk når systemet vurderer, at tiden som var afsat til udkørsel nu er udløbet.

Arrow-rightArrow-down
Hvad skal jeg gøre, hvis det ikke virker med aflæsning af min nummerplade?

Såfremt nummerpladen ikke er aflæst, kan du manuelt indtaste nummerpladen i automaten, og hermed vælge ca. ankomsttidspunkt. Når du skal forlade stedet, tjekker du blot ud på automaten og betaler det skyldige beløb.
Bemærk at det er bilistens eget ansvar at nummerpladen kan aflæses korrekt af systemet. 
Du kan risikere at nummerpladen ikke kan aflæses, hvis den er meget beskidt (f.eks. grundet snevejr), ved skarpt lys eller ved buler på nummerpladen.
 

Arrow-rightArrow-down
Hvad skal jeg gøre hvis parkeringen fortsætter selvom jeg er kørt ud?

Det er muligt, at din nummerplade ikke er aflæst korrekt ved udkørslen og at systemet derfor ikke har ‘tjekket dig ud’ ved udkørsel. Grunden hertil kan være snevejr, skarpt lys eller buler på nummerpladen.

Du kan altid afslutte og betale for parkeringen indenfor 48 timer efter endt parkering, på www.apcoaflow.dk under betal og tjek ud.

Glemmer du også at betale indenfor 48 timer, vil du automatisk få tilsendt en faktura med det skyldige beløb pålagt et faktureringsgebyr.

Kontakt os på telefon 45 26 76 90 eller via formularen på anpr.apcoa.dk/kontakt, og vi vil hjælpe med at få lukket parkeringen.

Når parkeringen er lukket, skal du gå ind på www.apcoaflow.dk under betal og tjek ud for at betale for parkeringen.

Fortsætter parkeringen i appen APCOA FLOW selvom vi har lukket den manuelt, skal du lukke appen APCOA FLOW helt ned og starte den op igen.

Arrow-rightArrow-down
Jeg parkerer med motorcykel. Hvad skal jeg være særlig opmærksom på?

De skiltede regler og bestemmelser gælder alle køretøjer, dvs. parkerer du med motorcykel, skal parkeringspladsens regler følges.
Såfremt nummerpladen ikke er aflæst, kan du manuelt indtaste nummerpladen i automaten, og hermed vælge ca. ankomsttidspunkt. Når du skal forlade stedet, tjekker du blot ud på automaten og betaler det skyldige beløb.
 

Arrow-rightArrow-down
Jeg har glemt at betale, hvad gør jeg?

Hvis du har glemt at betale inden udkørsel, kan dette gøres indenfor 48 timer på www.apcoaflow.dk under betal og tjek ud
Glemmer du også at betale indenfor 48 timer, vil du automatisk få tilsendt en faktura med det skyldige beløb pålagt et faktureringsgebyr.
 

Arrow-rightArrow-down
Jeg kan ikke finde min parkering når jeg søger efter min nummerplade på hjemmesiden?

Det kan skyldes at den indtastede nummerplade ikke findes. Tjek venligst at nummerpladen er korrekt og forsøg evt. igen.  

Arrow-rightArrow-down
Jeg har modtaget en faktura, hvor kan jeg klage?

Hvis du har modtaget en faktura, men ønsker at klage kan du oprette en henvendelse her: https://selvbetjening.europark.dk/apcoa/complaint/

Arrow-rightArrow-down
Jeg har et handicapkort, hvad gør jeg?

Hvis du har et gyldigt handicapkort, kan du på pladsen finde parkeringspladser med skiltet handicapparkering. Regler og bestemmelser fremgår på skiltningen.

Arrow-rightArrow-down

APCOA FLOW

Download APCOA FLOW inden du besøger Den Blå Planet - så skal du nemlig hverken tænke over ind- eller udkørsel - betalingen sker helt automatisk.

Besøg APCOA FLOW